Blog

Ne csak álmodozz róla! 2013 legszebb nyaraló helyei!

Hallottad már, azt a mondást, hogy ahhoz, hogy a céljaidat el tudd érni, nem csak elképzelned kell, hanem vizualizálnod a valóságban is azt? H a ez így nem is ugrik be azt már biztosan olvastad valahol, hogy ragassz csinos nőkről, jó alakú példaképekről képet a hűtődre, ha éppen le akarsz adni egy pár kilót. Lehet, hogy ez most furcsán fog hangozni, de a többi céloddal és álmoddal így kellene csinálni. Eljött a nyár, és mi az ami ilyenkor mindig hiányzik? Egy kiadós nyaralás egy meseszép helyen! Valósítsd meg ezt is a motivációd összpontosításával.

Minden a fejben dől el! Vajon miért van az, ha valami rossz dologra gondolsz, biztosan meg fog történni veled előbb utóbb? Vagy a sok tétel közül miért pont azt az egyet húzod ki, amit pont nem tudsz és félsz tőle? Ez a furcsa jelenség nem más, mint a gondolatok ereje, és itt az idő a hasznodra fordítani. A tudatod energiáit, ha bizonyos célokra koncentrálod, előbb utóbb teljesülni fognak, mert arra fele mozdul el az életed. Így van ez a jó alak megszerzésével, de még az álomnyaralás elérésével is.
 
Most mondhatnátok, hogy ez pénzkérdés, és igazatok is van. Viszont arra is gondoljatok, ha egy cél lebeg a szemetek előtt, olyan lehetőségeket vesztek észre és vonzotok be az életetekbe, amivel valóra válhat egy örökké álomnak hitt gondolat is. Ha ezért dolgoztok, ezért böngésztek a neten és közben egy pontos és tiszta cél lebeg a szemetek előtt, sikerülni fog! 
 
Itt a nyár, és úgy gondoltam e hónap két legnagyobb álomszerű gondolata a tökéletes nyaralás és az álom alak megszerzése. Ahhoz, hogy egyszerűbb legyen célokat állítani, pedig összegyűjtöttem néhány paradicsomi helyszínt, ahova, ha akarod (akár már idén is) elutazhatsz!
 
1 – Egyiptom: Hastáncosként egyszer muszáj ellátogatnod oda! Egyiptom a hastánc bölcsője, mind a mai napig, gyönyörű tájaival, fantasztikus és jellegzetes atmoszférájával pedig kivívta nálam az egyik legvágyottabb helyszínt a listámban. Bár már többször volt szerencsém látni ezt a gyönyörű országot, kultúrájával, tengerpartjával és történelmi ékességeivel, még mindig visszavágyok! Ajánlom pihenésképp, a tengerparti helyszíneket, hiszen gyönyörű aranyhomokos partjai és csodálatos szállodái felejthetetlenek!
 
2 – Thaiföld: Sokan bele sem gondolunk, Európán kívül is van élet! Olyan tájak, amiket elképzelni sem tudsz! Thaiföld, varázslatos keveredése az ázsiai kultúráknak, mindezt egy olyan lélegzetelállító környezetbe ágyazva, amit sosem fogsz elfelejteni.
 
3 – Maldív szigetek: Az Indiai kontinens alatt található, apró pici szigetekből álló ország, szinte teljes egészében a turizmusra rendezkedett be. Nem véletlenül! Hófehér homokos partjaival, zafír és türkiz színekbe pompázó óceánjaival és a szivárvány minden színében megtalálható korallzátonyaival az egyik leg valószerűtlenebbül tökéletes hely a világon!
 
4 – Dominika: Hazánktól nyugat fele indulva is találkozhatunk gyönyörű helyszínekkel. Dominika inkább az Amerikaiak által ismert álom nyaralóhely, ám itt az ideje, hogy te is felírd a listádra. Ismerős egy háttérkép, ahol egy pálmafáról lelógó függőágy lengedezik egy hamvas homokos, pimaszul tökéletesen kék tengerparton? Hát az a kép itt készült!
 
5 – Hawaii: Hawaii az örökös álom megtestesítője hazánkban, ha nyaralásról van szó. Rögtön ez jut az emberek eszébe, ha valami olyan helyet akarnak mondani, ahova sosem juthatnak el…Pedig ez nem igaz! Küzdeni kell érte, spórolni, de mindenek előtt megcélozni! És sokat koncentrálni a célra!
 
Ezekkel a gyönyörű helyekkel nem az volt a szándékom, hogy elkeserítselek, épp ellenkezőleg! Motiválni szeretnélek, ilyen helyek is vannak, ide is el lehet jutni ma már, és ha kitűzöd magadnak a célt, Te is el tudsz majd egyszer. lehet, hogy csak 2, 3, 5, vagy akár 10 év múlva, de el fogod érni, amit nagyon akarsz! Addig pedig, nem baj, ha marad a Balaton, Horvátország, Olaszország, vagy a Görögök szintúgy varázslatos partjai!
 
Ha pedig megvan az álom úti cél, jöhet a második pont, az álom alak! Ez már könnyebb falat lesz hidd el, pláne, ha rásegítesz egy kicsit. A jóga hastáncot azért alakítottam ki és ötvöztem a két mozgás stílust, hogy a nők minden igényének megfelelő mozgást tudjak kialakítani. Erősítés, lazítás, relaxálás, ugyanakkor rugalmasság, izolált mozgás, nőies karcsú alak és egyenes tartás, amit ajánlani tudok! Próbáld ki Te is, a jóga hastánc hatásait! Minden infót itt találsz! Várlak szeretettel!
X Kapcsolat
Szia! Tóth Bea Amaraya vagyok. Miben segíthetek?
Üzeneted / Message
Név / Name
E-mail
Telefonszám / Phone Number
captcha
Kód / Code*